Scroll to top

Altijd al een eigen zaak willen starten?

Start nu jouw Croqino's® Restaurant !

3 redenen om een CROQINO’S® Restaurant op te starten:

  • toegankelijk-gezond lunchconcept
  • geen keuken team nodig
  • snelle opstart mogelijk; kort opleidingstraject

CROQINO’s maakt in zijn atelier een eigenzinnige interpretatie van de beter gekende croque, tosti of toast. Een croqino ® is een lekker volwaardige lunch, “wrapped” in homemade volkoren speltbrood. We bieden hiermee een, voor de ganse familie, gezonde, snelle en gevarieerde maaltijd aan.

Elke croqino is een bron van vezels; vezels die onontbeerlijk zijn bij een evenwichtige en gezonde levenswijze. Met Croqino’s willen we een oplossing bieden op de vraag naar snel én gezond lunchen.

Het belang van voldoende vezels is helaas op de achtergrond geraakt maar vezels blijven uitermate belangrijk om hart- en vaatziekten te voorkomen; het risico op darmkanker en diabetes type 2 te verminderen, en last but not least helpen vezels ook actief bij het afslanken op een gezonde en duurzame manier.
Bovendien is een croqino zo ontworpen dat deze lunch makkelijk door iedereen ‘smosloos’ en zonder gène met de handen kan worden gegeten.
Tot slot streven we ernaar om onze ecologische afdruk zo beperkt mogelijk te houden door steeds met lokale (Belgische) producten te werken waar mogelijk.

Ons DNA is gebaseerd op volgende waarden:

  • Food For A Better Life: we willen actief onze bijdrage leveren aan een gezonde en fitte maatschappij.
  • Hospitality: we zijn oprecht blij dat we onze klanten dagelijks een lekker en gezond product mogen aanbieden; sfeer en gezelligheid, authenticiteit én kwaliteit.
  • Betaalbaar: goede prijs-kwaliteit ratio
  • Integriteit, maatschappelijk verantwoord ondernemen en steeds een open communicatie (transparantie), zowel naar klanten, leveranciers als naar onze medewerkers toe

CROQINO’s wil een oplossing bieden voor de aan belang winnende wens tot nuttige tijdsbesteding, zonder in te boeten aan gezonde, lekkere en betaalbare voeding.

Elke croqino is een bron van vezels waardoor we preventief en op een lekkere/leuke manier onze bijdrage leveren aan een gezonde en fitte maatschappij.
We willen dit bereiken door in onze restaurants (vooral via franchise) de klant een snelle lunch aan te bieden, boordevol gezonde vezels, in een aangename en sfeervolle setting. Hierdoor wordt de toegangsdrempel tot evenwichtige en gezonde voeding voor altijd weggewerkt zonder hiervoor kostbare tijd te moeten opofferen. Win-Win!

Om de naamsbekendheid van ons merk te versterken, verdelen wij ons product ook beperkt in een aantal lokale supermarkten (aan de rand van de stad).

Om zoveel mogelijk mensen te kunnen helpen in hun zoektocht naar een gezonde en fitte levenswijze, willen we een belangrijke positie innemen met Croqino’s in Vlaanderen, Wallonië en Brussel alsook in Nederland, Luxemburg en Frankrijk en op die manier steeds top of mind zijn!

Wat je nog moet weten:

Eigen inbreng

= 1/3 van totale investering

totale investering = +/- € 200.000

Toetredingsrecht

= € 15.000 (excl. BTW)

Interesse?