Scroll to top

Altijd al een eigen zaak willen starten?

Start nu jouw Croqino's® Urban Food Bar !

3 redenen om een CROQINO’S® Urban Food Bar op te starten:

  • laagdrempelig gezond lunchconcept
  • geen keuken team nodig
  • snelle opstart mogelijk; kort opleidingstraject met permanente ondersteuning

CROQINO’s maakt in zijn centraal atelier dé croqino ®, familie van de croque, toast of tosti maar we zeggen wel eens dat het een croque ‘next level’ is.

Waarom? Wel, omdat hij artisanaal bereid wordt met volkoren (spelt)meel en gevuld met vlees, vis, vegetarische of veganistische ingrediënten.

In ons restaurant wordt hij geserveerd als volwaardige lunch, steeds vergezeld van een fris slaatje of aardappelwedges of frietjes van zoete aardappel. We bieden hiermee een, voor de ganse familie, gezonde en gevarieerde maaltijd aan.

Bovendien is een croqino gesloten zodat deze makkelijk door iedereen ‘smosloos’ en zonder gène met de handen kan worden gegeten.

Elke croqino is een bron van vezels; vezels die onontbeerlijk zijn bij een goede spijsvertering en bijdragen aan een evenwichtige en gezonde levenswijze. Het belang van voldoende vezels is wat op de achtergrond geraakt maar vezels blijven uitermate belangrijk om hart- en vaatziekten te voorkomen; om het risico op darmkanker en diabetes type 2 te verminderen, en last but not least helpen vezels ook actief bij het afslanken op een gezonde en duurzame manier.

Ons DNA is gebaseerd op volgende waarden:

  • Food For A Better Life: we willen actief onze bijdrage leveren aan een gezonde en fitte maatschappij.
  • Hospitality: we zijn oprecht blij dat we onze klanten dagelijks een lekker en gezond product mogen aanbieden; sfeer en gezelligheid, authenticiteit én kwaliteit.
  • Affordable: goede prijs-kwaliteit ratio
  • Integrity, maatschappelijk verantwoord ondernemen en steeds een open communicatie (transparantie), zowel naar klanten, leveranciers als naar onze medewerkers toe

Croqino’s wil preventief en op een laagdrempelige manier een impact hebben op een gezonde en fitte maatschappij.

We willen dit bereiken door in onze foodbars de klant een volwaardige lunch aan te bieden, boordevol gezonde vezels, in een aangename, gastvrije en sfeervolle setting.

Bovendien streven we ernaar om onze ecologische afdruk zo beperkt mogelijk te houden door steeds met lokale (Belgische) producten te werken waar mogelijk zoals ondermeer Belgische wijnen en frisdranken.

Om zoveel mogelijk mensen te kunnen helpen in hun zoektocht naar een gezonde en fitte levenswijze, willen we een belangrijke positie innemen met Croqino’s in Vlaanderen, Wallonië en Brussel alsook in Nederland, Luxemburg en Frankrijk en op die manier steeds top of mind zijn!